Banner1 Kat1 Kat2 Kat3

Racebeskrivelse

king size krammer1

Dansk Champion Timbercoon King Size

 

Maine coon hunner vejer 4-8 kg, hanner vejer 6-12 kg.
En maine coon har en meget speciel adfærd, faktisk minder de meget om en hund.
De elsker menneske kontakt, kommer når man kalder deres navn, og hader lukkede døre.

Faktisk kan de finde på at skrabe på døren ligesom en hund, hvis de bliver lukket ude.
Og ligesom med hunde, skal man ikke give godbidder ved bordet, gør man det, vil man opleve at de ikke blot tigger, men at der også pludselig kan komme en pote op på bordet, så kan de blive både frække og opfindsomme. De er lette at opdrage, og når de gør noget de ikke må, stopper de, når jeg siger NEJ.

De elsker menneskekontakt og følger med over alt. Når jeg går rundt på gården og tilser de andre dyr, ja så patruljere de med. De er hurtige og smidige. Når jeg kommer hjem, skal vores store 10 kg han, King Size løftes op, og have et knus. 
Han ligger sine for potter rundt om min hals, og ligger sit hoved ind til min kind. Hvis jeg ikke løfter ham op, springer han let og elegant op på min skulder. Et andet særpræg for Maine Coon kattene, er at de slår med poten i deres vandskål før de drikker, nogen mener at det er et levn fra fortiden, fordi de i deres oprindelse i Nord Amerika måtte slå hul i isen for at drikke og fange fisk om vinteren.

Men jeg oplever, at de tit vender poten rundt, og drikker af den, ligesom de også tit tager deres mad med poterne og spiser.

 

king size 16

Dansk Champion Timbercoon King Size