Vest1 Vest2 Vest3

Om os

Vi er en dyre glad familie, og lever på en lille gård, med mange forskellige dyr, er selv uddannet og arbejder som dyrepasser. Siden 2009 har Västgötaspids, været en del af flokken.

Igennem nogen år har vi ledte efter en hunderace, som vi kunne bruge til at drive kørerne med, når de skulle flyttes fra ind hegning til ind hegning. På et besøg i Sverige blev vi opmærksom på Västgötaspids, som er en fantastisk lille kvæg driver.

Men da vi lærte den bedre at kende, opdagede vi, at den også har mange andre fine egenskaber. . Västgötaspids er en frygtløs og modig lille hund, hvis kropsholdning og udtryk indikerer årvågenhed, livlighed og energi.

Det er en stærk hund, en trofast kammeret og den trives med at arbejde.

 Vi har fået hvalpe.

Couer har den 5 november 2016 fårt 5 dejlige hvalpe, 3 hunner og 2 hanner. Far til hvalpene er Sänningegårdens Grim Kråkvicker. Grim er en moden herre på 9 år (Grims far blev 18 år) Grim har et enestående temperament, rolig og kærlig over for børn. Han er øjenlyst, HD og AD fri, også er han smuk. Ved bedømmelser i SKK har han fået bedømmelsen excelent. Alle hvalpene er solgt.

IMG 7265

 

Grim Og Annika

  Grim og Annika

Vi er meget taknemlig for, at Erik har givet os lov til at benytte Grim! 

                Facebook

IMG 5072